Ajankohtaista

Syksyn harjoitukset alkavat keskiviikkona 9.2.2022.
Uusia laulajia otetaan mukaan! Katso lisätiedot.

Keväällä 2022 harjoitellaan Malmin peruskoululla turvallisuus huomioiden.

Johtuen koronaviruksesta esiintymisiä ei ole ollut kolmena edellisenä kautena ja harjoitukset on pidetty hybridinä tai kokonaan etänä.

Keväältä 2020 peruuntui yhteiskonsertti Mieskuoro Vantasian ja Vantaan kamarikuoron kanssa.

Syyskaudella 2019 Kuoromme 70-vuotisjuhlakonsertti pidettiin Malmitalossa marraskuussa. Lauloimmme myös Pakilakodin ja Saga Tammilinnan palvelutalon asukkaille. Esiinnyimme Musiikkitalossa pidettävässä Kuorokavalkadissa sekä olimme mukana Kuorojen kierroksella Art goes Kapakka -tapahtumassa.

Vuoden 2018 esiintymiset: kuorotapahtuma Bratislavassa, Oodi valolle- hyväntekeväisyyskonsertti Balderin salissa, Heseva sekä Pakilakoti, Art goes Kapakka, Kuorojen kierros, Kuorokavalkadi Musiikkitalossa sekä talvikonsertti Bragen konserttisalissa.

Vuoden 2017 esiintymiset: Art goes Kapakan Kuorojen kierros, Kuorokavalkadi, Oulunkylän kuntoutussairaala, Kauppakeskus Kaari, Pakilakoti, Laulu Suomessa -konserttti Malmitalossa. Osallistuimme myös Sulasolin Laulu- ja soittojuhlille.

Vuoden 2016 esiintymiset: kevätkonsertti Ravintola Nyyrikki, joulukonsertti Hakasalmen huvila, Pakilakoti, Espan Kuorokeskiviiko, Art goes Kapakka, Musiikkitalon Kuorokavalkadi.

Kuvat: Riikka Käkelä-Rantalainen